söndag 23 augusti 2009

Helgen snart över...

Igår när våra kära sambos satt framför tv:n och tittade på den där sporten där de sparkar på en boll...gick vi andra till pappa och Sonja. De höll på att måla taket men när vi kom fick de lite tid över att ta en fika. En kopp kaffe och lite gott är aldrig fel...vet inte vad som hänt de sista åren med jag har blivit en riktig gottegris...skulle kunna äta sött jämt.


Innan vi gick hem tog vi en sväng till växthuset. Vindruvorna var nu stora och riktigt goda...sen fanns där de största gurkorna som jag någonsin sett. Plockade ner lite till oss båda i en plastpåse och gick hemåt. Men först en sväng till garaget där vi tittade på nya golvet och Wille tittade så klart på motorcykeln också.



Nu är helgen snart slut...den går såå fort att man inte hinner med och tänka efter...det finns så mycket man vill göra. Ikväll har jag iallafall hunnit med att lägga in bilder på hemsidan på nya tyger som vi var och handlade igår. Ta er en titt...det är snart kalla mornar och kvällarhuvudet behöver en värmande mössa.
Nu ska jag kolla in lite hos er andra med innan jag tar kväll och sätter mig i soffan och ser om det är någon bra söndagsfilm.
Ha det så bra så hörs vi snart.

3 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Vad mysigt ni har det du och din syster:-)..min önskan är att ni skriver vem som skriver inlägget. Ibland blir jag så osäker..eftersom jag mest känner dig Josefin..men det är lika kul att läsa om er båda ..
Kram Lotta

SysterYster sa...

Absolut kan vi skriva vem det är som skriver, vill ju inte göra er förvirrade...:)
Kramar Josefin.

Anonym sa...

Så bra! Ibland blev även jag osäker, fast jag känner er så bra.
"Kinna"